Trovärdighet

20 Okt

Det är mycket om trovärdighet just nu.

Håkan Juholt, han kunde juholt sig till reglerna…

Carl Bildt, som slingrade sig i ekot idag. Som på frågan om han var medveten om att Lundin Oil under hans tid i styrelsen fattade beslut om investeringar i Etiopien, svarade att det inte förefaller osannoligt att deet var många beslut under hans tid i styrelsen…. Det är ju glädjande att en styresledamot inser att det finns beslut – frågan är VILKA beslut?

Och så vi då, som lägger ner enorma summar pengar och tid på att säkerställa att vi inte har illegal fildelning inom våra väggar. Just nu är fråga om hur lång tid det ska ta att gå igenom de 60 (!!!) miljoner loggar som skedde under perioden som ankalgelserna gör gällande att uppladdning har skett. Det tar tid – vi lovar att bjuda in hela branschen så fort PWC är klara med sin rapport. Det enda man i dagsläget kan konstatera är att våra brandväggar är så säkra att ingen kan hacka sig in, och inget finns sparat i några hårddiskar, och inga andra tecken finns som tyder på någon kriminell aktivitet här.

För så kommer vi till trovärdigheten. Om det är så att vi (PWC) inte hittar något alls – hur länge är Filminstitutets trovärdighet skadad då? För utan trovärdighet är det svårt att göra nytta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: