Nya nyheter

18 Nov

Dagar och veckor går, fyllda av möten. Ett tag tänkte jag att jag skulle redogöra för alla, men jag har valt att låta bli. Tror inte det är intressant för någon. Men för att förklara hur jag har det kan jag sammanfatta det med att jag påminner mig själv om att andas… Och på de första sju veckorna har jag varit fri på kvällen en handfull kvällar. Men kul är det!
Såg idag att Love Klein Svensson, fd medarbetare på Filminstitutet, startat en ny nyhetssajt för film. Filmbransch.se. Också kul, hoppas det går bra!

Avslutningsvis. Imorogn åker jag till Norrköping, till Våra Gårdars Film- och idédagar. Och på söndag blir det dokumentärfilmsfestivalen IDFA i Amsterdam. Andas var det…

2 svar till “Nya nyheter”

 1. Mikaela Kindblom november 22, 2011 den 7:56 f m #

  Hej Anna
  En tanke du hade fastnade hos mig. Ett nytt filmmuseum? Ett permanent filmmuseum i Stockholm – om hela Sveriges filmhistoria, från Kristianstad till Trollywood. Med både gamla kameror och bioinredningar och filmaffischer och filmstjärnebilder och klipp ur alla svenska filmklassiker från 1897 till fjolårets guldbaggegala….Det vore något det… Räkna med mig i så fall! Vänliga hälsningar från Mikaela KIndblom

 2. Anna Serner november 22, 2011 den 8:43 f m #

  Håller med. Vi tänker i dina banor så tack för din uppräckta hand.
  Faktum är att vi har ett minimuseum på nätet. Det är labbet i Rotebro, som också är ett arkiv för affischer, kostymer osv.
  Så på vägen till ett nytt typ av museum så kolla in http://www.sfi.se/sv/svensk-film/filmmuseet-pa-webben !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: