Lite humor och lite kul

29 Jun

Jag börjar tackla av i skrivandet så här i slutet på ”terminen”, men tänkte sammanfatta den senaste tiden.

I måndags invigde jag Bergmanveckan. Jag försökte på fem minuter sammanfatta vårt samhälles kaos med europakris och presidentval. Dristade mig till att skämta lite och säga att vi inte ens vet hur det ska gå i fotbolls-EM. Ville koppla ihop osäkerhet och förändring med behovet av att få nya perspektiv genom filmerna. Få hjälp att tolka vår samtid. Att det är därför film är så viktig.

I pappersutgåvan av Gotlandstidningarna stod det sedan att jag sade ungefär så här ”vi lever i tider av oro och vet inte ens vilka som vinner fotbolls-VM, därför behövs film”. Humor!

Annan humor är detta blogginlägg på Skulden är inte min efter Rafael Edholms klagan hur svårt det är för män att göra film nuförtiden. Kul att vår hemsida är så informativ!

Det är kul att så många söker jobbet som min assistent. Vi har nu förtydligat vår annons eftersom många som söker jobbet har en alltför kvalificerad bakgrund.
Vi får se vem det blir som efterträder Hanna
Klart och kul är att Magdalena Jangard börjar hos oss!

Nästa vecka är det Almedalen. Stor humor blir det inte minst när vi visar reklamfilmerna, de andra punkterna blir dock mer politiska vilket är kul på ett annat sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: