Dagen efter

22 Jan

Dagen efter en gala är ganska speciell. Så många har varit inblandade och lagt många, långa arbetstimmar.
Så det är skönt när det är över, men ändå lite tomt.
Jag kände mig särskilt glad som fått den stora äran att dela ut hedersbaggen till Hasse Alfredsson. En sådan fantastisk man som gjort så mycket, och som jag (och större delen av svenska befolkningen tror jag) har beundrat i hela mitt liv. Nu är det gjort och jag saknar det redan.
Men som sagt. Mycket jobb och tanke även i övrigt!
(Vill här passa på att säga att galan i TV finansieras av SVT. Efterfest finansieras mest av gäster och sponsorer – tack till alla, medan vi bekostar all administration av både tävling och fest.)
I år har vi haft extra kostnader pga att Brindfors har skapat ett grafiskt program, logga, inbjudan och designat hela sajten.
Jag vill här rikta ett stort tack till alla slitande medarbetare, volontärer och Brindfors. Även tack till webbyrån The Brewery. Det blev snyggt, proffsigt och kul!
Sedan kan man tacka ett starkt filmår också. Att det var en strid om varje bagge mellan nästan lika goda insatser händer inte alltid. Inte heller att så många verkar tycka att juryn gjort ett rättvisande jobb.
Grattis alla nominerade och alla vinnare, men kanske mest Äta, sova, dö-gänget. Ni förtjänar att vara trötta idag!

20130122-201541.jpg

2 svar till “Dagen efter”

 1. Alexandra januari 23, 2013 den 9:20 e m #

  Tack för din oerhört uppskattade insats under paneldebatten på Sthlm Uni för nyantagna på Juristprogrammet. Din närvaro inspirerade många av oss unga blivande jurister i publiken. Extra tack för att du också delade med dig av nyttiga ord till oss tjejer som ska slå oss fram på arbetsmarknaden bland hungriga och platstagande män.

  Vänliga hälsningar,
  Alexandra

 2. Anna Serner januari 24, 2013 den 7:26 f m #

  Åh, men tack!
  Ledsen att jag fick rusa. Hade gärna stannar och pratat mer om villkoren för såväl kvinnliga jurister som tex kvinnliga filmare.
  Näst gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: