Kul kväll efter kul helg

2 Okt

Först bokmässa i Göteborg där jag träffade massor av folk. Fascinerande att man kan hamna på en rulltrappa och knappt komma av för att man träffar så många man känner. Lätt sätt att mötas!

Vi hade som vanligt en monter (har man bibliotek så har man) och det var ett stort intresse för främst http://www.filmarkivet.se. Men vi arrangerade också ett antal seminarier som blev välbesökta. Det som väckte störst beundran var vårt tre-timmars seminarium på söndagen där Jan Göransson, vår presschef, intervjuade Jörn Donner, Gunnel Lindblom, Stefan Jarl, Sara Kadeford, Gabriella Pichler och Tove Torbiörnsson. Mellan intervjuerna naturligtvis film. Fullt nästan hela tiden och mässans första 3-timmars seminarium. Kul!

Så ikväll ett möte med filmbranschen i vårt lunchrum. Alla fick ställa vilka frågor de ville till mig. Tyckte själv det var väldigt roligt att få frågor ställda direkt till mig istället för att höra allas åsikter på omvägar. Tyckte det blev en bra spridning på frågorna och jag hoppas svaren kändes ok. I varje fall en trevlig form av möte. Ger mersmak inför våra heldagar 16-17 oktober. Det finns mycket att prata om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: