Inför prisutdelning

17 Jun

Bästa sättet att ladda upp för en prisutdelning (som sker ikväll lördag) är att fira deltagandet. Igår åt de svenska och ett danskt team middag tillsammans. Vi pratade mycket om samarbete, som vi inte kan göra för mycket för att få igång mellan våra små länder. Morten  Thorning från Viborg Animation Workshop bjuder oss och sina kollegor tillika filmteamet bakom ”Nothing Happens”, Michell och Uri Kranot samt producenten Marie Bro, på champagne för att fira att de fått två specialpriser.

Redan i torsdags bjöd hela nordiska gruppen på frukost på marknaden. Ett nytt uppskattat initiativ, här ovan presenterat av Finland för det hundratal människor som kom.

Men så är vi nu alltså på sista dagen.

Marcel Jean, ovan, hälsar oss välkomna på den avslutande jurylunchen.

Här med min jury. Thomas Meyer-Herman, Ying Huang och jag. Flankerade av ordföranden Marcel Jean och vår fantastiska administrativa hjälp (tillika typ barnflicka, vi fick hjälp med allt) Audrey McGinley.

Och här jag med mina nyvunna vänner, Celine Sciamma och Judith Nora. Vårt samarbete har också bara börjat.

Ikväll avslutas allt med priserna som ska delas ut. Naturligtvis hoppas jag på svenska framgångar! Och jag är också nöjd över de priser vi i min jury, enhälligt, väljer att dela ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: