LG-resa och Trevlig helg 

25 Aug

En nöjd ledningsgrupp har efter två dygns intensivt planerings-och utbildningsarbete nu lämnat Umeå.

Vi gör så varje år. Åker någon annanstans för att få tid att prata klart och planera hösten. Nödvändigt för att det löpande arbetet sedan ska kunna ha en tydlig riktning och beslut bli enklare att fatta.

De senaste två åren har vi lagt till att utbilda oss. I år skedde utbildningen tvåfaldigt. Först genom att Film i Västerbotten kom med sin kulturchef  till oss och beskrev sin verkamhet. Vi å våran sida beskrev vårt arbete som berör dem. Beröringspunkterna är främst utveckling/produktion, talangutveckling och filmpedagogik. Men även digitalisering och arkivering förenar oss, om än på olika nivåer. Väldigt givande att få tid att sätta sig in i deras verksamhet och se hur vi kan samverka på ett bra sätt.
Vi hade också ett utbildningspass om hur att skapa en arbetsplats som kännetecknas av förtroende, för såväl sin egen arbetsgrupp som för helheten. Ett ständigt arbete som hela tiden behöver utvecklas och förnyas.

Utöver det ägnades mycket tid åt den kommande verksamhetsplaneringen. Med en ny styrelse kommer nya önskemål. Vi behöver förändra vårt sätt att beskriva den planerade verksamheten så styrelsen får det underlag de behöver för att fatta beslut om mål, och sedan kunna följa upp. Viktigt och roligt!

Nu är vi värda en helg. Det är ni med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: