Sommar, sommar, sommar

16 Jun

Den 29 juni kommer jag att debutera som sommarvärd. Jag kommer att prata om film, films kvalitet, jämställdhet och varför jag driver jämställdhetsfrågan.

Se här under. Det är en liten del av en inbjudan till ett party i Cannes som jag fick i veckan. Inbjudan gäller inte till filmfestivalen utan ett party på reklamfestivalen som är nästa vecka.

”See YOU in Cannes, Bro.”

Som kvinna har jag lite svårt att känna mig inkluderad när inbjudan riktar sig till en ”Bro”. Jag är van vid att förstå att det inte var meningen. Men förväntningar på män och kvinnor ser olika ut, och det avgör i sin tur hur vi bedömer kvalitet. Det kommer jag bland annat prata om.

Efter det är det sommar på riktigt. Med massor av bra film. Sedan ses vi igen.

Ett svar till “Sommar, sommar, sommar”

  1. Sara juli 3, 2018 den 8:29 e m #

    Hej Anna! Vill bara säga WOW vilket bra sommarprat! Jag älskar ditt driv i jämställdhet och kvinnokampen! Jag finner knappt ord! Du använder kraft och övertygelse i jämställdhet på ett sätt som är mycket inspirerande, klokt och autentiskt! Det är så himla härligt att veta att just Du har inflytandet i svensk film! Jag älskade allt du pratade om! Fantastisk musik, med enbart kvinnliga artister. På riktigt eftersom du pratar live. Jag var berörd och nära till gråt över din berättelse om din far, din släkt och vänner. Jag tycker att det är väldigt viktigt att prata mer om självmord eftersom det än idag är känsligt och tabubelagt ämne. Tack för ditt sommarprat! Fantastiskt! Mvh Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: